Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli

4.5 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 porce

Składniki

  • 30 gramů červené cibule napůl
  • 55 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 15 gramů hořčice
  • 1 čajová lžička soli
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka červených chilli papriček, sušených
  • 2 žloutky
  • 200 gramů hovězí svíčkové bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
  • 30 gramů olivového oleje
  • 4 čajové lžičky nakládaných kaparů scezených

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1389 mg
Białko 26 g
Kalorie 1664.5 kJ / 397.5 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...