Wersje kompatybilne
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 55 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 15 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka červených chilli papriček, sušených
- 2 žloutky
- 200 gramů hovězí svíčkové, bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 4 čajové lžičky nakládaných kaparů, scezených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1389 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1u. 20min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Tatarský biftek
5 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5 min
Hovězí mini tartar
10 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Králík s černou omáčkou
55 min