Urządzenia i Akcesoria
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porce
Składniki
-
60 - 80 gramů cukru, krupice
-
400 gramů jahod, mražených
-
100 gramů jogurtu, 10 % tuku studeného nebo lehce mraženého
-
40 gramů balzamikové redukce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14 godz. 35 min
Jahodová zmrzlina
10 min
Makovo-banánová zmrzlina
4 godz. 30 min
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1 godz. 15 min
Angreštový vrstvený dezert
25 min
Jahodový sorbet
1 godz.
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 godz. 40 min
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10 min
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5 min
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5 min
Svěží jahodová zmrzlina
5 min