Urządzenia i Akcesoria
Rabanada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porções
Składniki
-
açúcar demerara120 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
manteiga sem sal mais q.b. para cozinhar25 g
-
fava de baunilha cortada ao meio no sentido do comprimento1
-
leite integral500 g
-
ovos2
-
brioche6 fatias de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
199 mg
Białko
8 g
Kalorie
1231 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bobó de camarão
1 godz. 20 min
Bolo de coco gelado
1 godz.
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Bolo de reis
1 godz. 5 min
Bola rápida de carne
55 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 min
Claras em neve
5 min
Torta de maçã
1 godz.
Bolo de maçã
1 godz.
Bolo mármore
2 godz.
Pão de ló
1 godz. 50 min