Urządzenia i Akcesoria
Moussaka Vegana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones
Składniki
-
500 g de agua
-
400 g de berenjena en rebanadas a lo largo (1cm)
-
aceite de oliva para engrasar
-
3 - 4 cdas de panko3 - 4 cdas de pan molido
-
hojas de perejil fresco picadas, para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
509.6 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
943.6 kJ /
225.5 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX V
16 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ribollita
2 godz.
Garbanzos con camote y espinacas
40 min
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35 min
Bases: bechamel vegana, lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2 godz. 20 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16 godz. 20 min
Bolitas de quinoa
1 godz.
Sopa de coliflor y garbanzos
50 min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Quiche de brócoli y salmón
1 godz.
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 godz.
Boloñesa de lentejas
35 min