Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de romero, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 cebollas, peladas
- 250 g de calabaza, cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
- 200 g de agua
- aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- romero, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 0.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50min
Sashimi de betabel
15min
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1sa 30 dk
Empanadas veganas de espirulina
40min
Cheesecake porteña
4h 20min
Tarta tatin de jitomate
1sa 10 dk
Trufas de almendra y dátil
1sa
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Soufflé de huauzontle
50min
Tarta de papas y champiñones
1h 20min