Urządzenia i Akcesoria
Gourmet-Cracker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
60 Scheiben
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Haferflocken, kernig60 g
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint grob gehackt40 g
-
Cranberrys, getrocknet40 g
-
Haselnüsse gehobelt80 g
-
Sesam20 g
-
Leinsamen20 g
-
Weizenmehl Type 40520 g
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Weizenmehl Type 1050180 g
-
Salz1 ½ TL
-
Natron1 TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Buttermilch280 g
-
Honig30 g
-
Rohrohrzucker30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
192 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
2 godz. 45 min
Mandel-Kräuter-Stangen
35 min
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2 godz. 15 min
Haselnussbrötchen
13 godz. 30 min
Pflaumen-Eierlikör-Muffins
50 min
Rosmarin-Käse-Cracker
40 min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 godz. 30 min
Körner-Bürli
12 godz.
Walnuss-Knäckebrot
1 godz. 50 min
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min
Cranberry-Mandelplätzchen
50 min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min