Urządzenia i Akcesoria
客家算盘子
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 人份
Składniki
-
水2700 克
-
芋头 ,去皮,切丁(2公分)500 克
-
盐3 茶匙
-
木薯粉150 克
-
蒜瓣8 个
-
小红葱20 克
-
虾米 ,浸泡在热水中30分钟15 克
-
食油30 克
-
干鱿鱼丝 ,浸泡在热水中30分钟10 克
-
干香菇 ,浸软,去蒂,切成薄片4 朵
-
干黑木耳 ,浸软,切条3 朵
-
猪肉碎100 克
-
蚝油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
黑酱油½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鲜红辣椒 ,切丝1 条
-
青葱 ,切葱花2 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1553 mg
Białko
11 g
Kalorie
2013 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春料理我最牛
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy