Wersje kompatybilne
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1 - 2
guindillas rojas secas
lub 1 - 2 pimientos choriceros - 6 dientes de ajo pelados
- 100 g de almendras fritas con sal
- 200 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre
- 2 rebanadas de pan frito, en trozos
- 700 g de agua
- 200 g de batata pelada en rodajas de 3 mm
- 400 g de lomos de bacalao desalado
Montaje y horneado
- 16 obleas de masa para empanadillas grandes
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1103 kJ / 263 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 88.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Estrella brioche nevada
3óra 10p
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Tarta de requesón y fresas
6sa 20 dk
Tartaletas de arándanos con franchipán
1 godz. 30 min
Shrub de frambuesa TM6
128 godz. 10 min
Cóctel terremoto chileno
4h 15min
Ensalada de arroz basmati integral (Cocción de arroz)
55min
Carbayones
1óra 25p
Empanadas de verde con queso
1óra 15p
Berlinesas rellenas de crema
4 godz. 20 min
Pizza con masa madre, cherrys y calabacín salteado
20h