菊花豆腐汤

菊花豆腐汤

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 日本白萝卜 ,切成小块
    600 克
  • 红枣 ,去籽
    10 粒
  • 蚝干 ,浸软
    8 个
  • 1400 克
  • ,适量调味
    1 茶匙
  • 嫩豆腐 (大约1块豆腐)
    300 克
  • 枸杞 浸软,装饰用
    6 粒

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 421 mg
Białko 6 g
Kalorie 414 kJ / 99 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...