Stuffed Gnocchi
TM6 TM5

Stuffed Gnocchi

4.3 (4 oceny)

Składniki

Dough

  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 35 oz water
  • 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
  • 11 oz all-purpose flour
  • 1 large egg
  • 1 tsp salt

Filling

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 1 - 2 pinches chili powder
  • 1 oz olive oil
  • 3 ½ oz bread crumbs
  • 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces

Tomato Sauce

  • 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz olive oil
  • 17 ½ oz canned chopped tomatoes
  • 1 - 2 pinches sugar
  • 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
  • ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3701 kJ / 884 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
105 g
Tłuszcz
35 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
9.1 g
Sód
2300 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy