Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Gnocchi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Dough
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
water35 oz
-
russet potatoes cut into pieces17 ½ oz
-
all-purpose flour11 oz
-
large egg1
-
salt1 tsp
Filling
-
garlic cloves2 - 3
-
chili powder1 - 2 pinches
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
anchovy fillets, preserved in oil drained, cut into pieces10 - 12
Tomato Sauce
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
canned chopped tomatoes17 ½ oz
-
sugar1 - 2 pinches
-
salt plus 1 tbsp to boil gnocchi2 tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
mozzarella cheese cubed (¼ in.)4 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2300 mg
Białko
32 g
Kalorie
3701 kJ /
884 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Lemon Pound Cake
2 godz.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Carrot Torte
1 godz. 10 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Shrimp and Potato Boil
40 min