Granola-Porridge mit Nektarinenpüree und Obst

Granola-Porridge mit Nektarinenpüree und Obst

4.2 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen

Składniki

  • Nektarinen reif, in Stücken
    200 g
    200 g Mango, reif, in Stücken
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 - 20 g
  • Granolapulver
    100 g
  • Milch
    400 g
    400 g Haferdrink
  • Obst (z. B. Erdbeeren, Heidelbeeren, Aprikosen, Himbeeren), in mundgerechten Stücken
    150 g
  • Ahornsirup (opcjonalnie) zum Beträufeln
    Honig, flüssig, zum Beträufeln

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 479 kcal / 2008 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 72 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...