Gnocchi di ceci al ragù

Gnocchi di ceci al ragù

3.4 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine (2-3 mm)
  • 200 g di farina di ceci
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • 1 uovo
  • ragù di carne (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 667 kcal / 2791 kJ
Białko 37.3 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 88.7 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...