![Gnocchi di ceci al ragù Gnocchi di ceci al ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30C38089-50AE-42BE-80ED-F88B55AF3607/Derivates/14282639-6F5B-4F0B-89BB-5D884CFB7B5F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine (2-3 mm)
- 200 g di farina di ceci
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 1 uovo
- ragù di carne (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Białko
- 37.3 g
- Węglowodany
- 88.7 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)
Brak ocen
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Chiacchiere (vegan)
1 godz. 15 min
Tiella di verdure a vapore
1 godz. 20 min
Torta salata con ragù
1 godz. 30 min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Spezzatino di pollo, bulgur e verdure (Bimby Friend)
Brak ocen
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 godz. 15 min
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1 godz.
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.