Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů krevet, loupaných
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička oleje na smažení
- 100 gramů rajčat
- 230 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů avokáda, zralého, bez pecky
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 500 gramů podmáslí
- 100 gramů vody
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 10 gramů limetkové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka Tom Yum
15 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Pak choi s houbami
15 min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1 godz. 5 min
Bulgurové sushi s lososem
Brak ocen
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min