Urządzenia i Akcesoria
Chobotnice „à lagareiro“
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porcí
Składniki
-
1000 gramů salátových brambor malých, se slupkou
-
100 gramů hrubé soli
-
100 gramů vody
-
1 chobotnice (cca 1000 g), předvařená, na velké kusy
-
80 gramů cibule napůl
-
6 stroužků česneku
-
20 gramů čerstvého koriandru
-
200 gramů olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
6994.2 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurové sushi s lososem
1 godz. 20 min
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Brak ocen
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Brak ocen
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1 godz. 45 min
Japonská polévka ramen
1 godz. 40 min
Chobotnice s cuketovým krémem
Brak ocen
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 godz. 20 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Chléb s kuřecí kari náplní
2 godz. 45 min
Krokety se šunkou a kozím sýrem
9 godz. 20 min
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Brak ocen
Sladko kyselá vepřová žebírka
40 min