Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
lub ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 353.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Margarita de citrice
10min
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30min
Miso cu vinete sous-vide
Brak ocen
Kutia
24h 50min
Gujoane crocante de pui (fără alergeni)
30min
Pateu țărănesc
48 Std.
Brioșe Hash Brown
1h
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Pateu în crustă (Spania)
10 godz.
Cuib de bezea cu zmeură
4h 10min
Foie gras de rață
72h
Salată de icre
15 min