Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
lub ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 353.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pateu din ficat de pui cu coniac
3ωρ. 25 λεπτ.
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Cocktail Moscow mule cu mentă
Brak ocen
Înghețată marmorată
11 godz. 30 min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Rulouri de vinete cu feta și roșii uscate
Brak ocen
Foie gras de rață
72h
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1h 5min
Pâine țărănească
2 godz.
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Miel mediteraneean gătit lent
6u. 45min
Salată de icre
15min