Urządzenia i Akcesoria
Pate de ficat cu Riesling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porții
Składniki
-
apă400 g
-
ficat de pui, bine curățatficat de rață, crud bine curățat250 g
-
foaie de dafin, uscată½
-
piper negru boabe6
-
vin Riesling150 g
-
unt sărat moale, tăiat bucăți180 g
-
vin de Porto sau coniac1 lingură
-
sare1 ¾ linguriță
-
piper negru măcinat⅛ linguriță
-
pâine prăjită, pentru servire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
353.9 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Platoul cu carne
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Înghețată de vanilie
12 godz.
Corcodușe murate în suc dulce-acrișor
20 min
Banh mi (Sandwich vietnamez)
Brak ocen
Înghețată cu cireșe amarena
8 godz. 10 min
Pachețele vegane de vară
35 min
Salată de icre
15 min
Pateu în crustă (Spania)
10 godz.
Cremă de brânză din caju
10 min
Concentrat pastă de legume
45 min
Suc pentru digestie
10 min
Lapte de migdale vegan
8 godz. 40 min
Coaste de porc cu bourbon
5 godz. 50 min