Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 120 g di yogurt bianco intero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
60
g di latte intero
lub 60 g di latte di proseguimento - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 492 kJ / 117.6 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches senza burro
4 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pancarrè
5h
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Panini all'olio
3h 10min
Fiocchi
7h 30min
Polka (pane francese)
5h
Parker Rolls (panini soffici)
3 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Baguette dolce
4h 30min
Panini al latte e cioccolato
3 godz.