Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů vody
- 800 gramů brambor, malých, pevných, neoloupaných
- 100 gramů žluté cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, sušené, na plátky, na kostičky
-
½
kostky masového bujónu
lub ¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty - 30 gramů vinného octa, bílého
- 25 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1 Std. 40 Min
Saské tvarohové vdolečky
3h
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 Std. 10 Min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Kapr na modro
Nessuna valutazione
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Frankfurtská polévka
30 min
Krém Saint-Germain
50min
Koprová polévka
20min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min
Česneková polévka
20min