Urządzenia i Akcesoria
Dýňový džus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
200 gramů dýňové dužiny oloupané, na kousky
-
1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2-3 mm)
-
400 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
-
500 - 600 gramů jablečného džusu
-
20 - 40 gramů javorového sirupu podle chuti a podle sladkosti jablečného džusu)
-
1 - 2 špičky nože mleté skořice
-
6 kroužků sušených jablek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2020
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pikantní sýrové krekry (bez lepku)
50 Min
Hříbkové máslo
4 Std.
Petrželový nápoj
5 Min
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Pampeliškový med
3 Std. 20 Min
Cuketové koláčky s nivou
3 Std. 10 Min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Šípkový sirup
24 Std. 30 Min
Imunitní vzpruha
5 Min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 Std. 15 Min
Caffé Latté
20 Min