Urządzenia i Akcesoria
Yogurt al naturale (nel boccale)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di latte intero
-
120 g di yogurt naturale
-
100 g di panna (min. 30% di grassi) (opcjonalnie) (per una consistenza più cremosa)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie) (per uno yogurt più denso)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
92.4 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
657.9 kJ /
157.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandoro
15 godz. 15 min
Il mio 1° yogurt
9 godz. 10 min
Maionese cotta
15 min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 godz.
Barbabietole pelate (TM6)
10 min
Yogurt alla vaniglia
12 godz. 30 min
Mandorle sabbiate
1 godz.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.