![Yogurt al naturale (nel boccale) Yogurt al naturale (nel boccale)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7AAADD52-2626-4B24-817B-DEB33F1448D7/Derivates/a193431e-7e91-48a6-a3a4-4de1a652cfe2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (per una consistenza più cremosa) (opcjonalnie)
- 50 g di latte in polvere (per uno yogurt più denso) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 657.9 kJ / 157.1 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 92.4 mg
Alternatywne przepisy
Yogurt
12 Std.
Infuso di scorze di agrumi
25 dk
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 Std.
Quark
15 godz. 20 min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48 Std. 20 Min
Tisana salvia e alloro
15 分钟
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1 Std. 30 Min
Maionese cotta
15 分钟
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min