Torta di zucca, cannella e cioccolato

Torta di zucca, cannella e cioccolato

3.9 285 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 fette

Składniki

  • 300 g di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
  • 2 uova
  • 125 g zucchero
  • 20 g di olio di semi di arachidi + q.b.
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di cannella in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 150 g di gocce di cioccolato fondente
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 78.8 mg
Białko 4 g
Kalorie 793.5 kJ / 189.7 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...