Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 căței de usturoi
- 10 g ghimbir proaspăt, tăiat rondele (2 mm)
- 20 g ulei de măsline
- 10 g ulei de susan
- 400 g seitan, tăiat cuburi (2 cm)
- 160 g morcovi, tăiați rondele (2 mm)
-
50
g ciuperci shiitake, proaspete
lub 50 g ciuperci proaspete - 20 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 8 linguri sos de soia
- 950 g apă
- 200 g orez
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 966 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trio de orez, pește și legume
35min
Sarmale
1h 50min
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Brak ocen
Margarita cu cocos
Brak ocen
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1 godz. 40 min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1h 35min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 Std. 15 Min
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 Std.
Prăjitură cu mere și nuci
4h