Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pan blanco, en trozos
- 20 g de nuez de la india
- 1 cdita de orégano seco
- 100 g de queso vegano
- 1 diente de ajo, pelado
- 150 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite vegetal
- 900 g de bulbo de hinojo, en rodajas (aprox. 7 mm)
- 600 g de puré de tomate
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 cdita de azúcar
- 1 - 2 pizcas de sal, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 5669.3 kJ / 1355 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 155 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 46 g
- Sód
- 4356 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30 min
Tostadas veganas
25 min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Hamburguesas al vapor con pepinillos y zanahoria
45 min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1h 5min
Lasaña sin hornear de calabaza y col
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Moussaka Vegana
1 godz. 20 min
Leche vegana caliente de avellana TM6
15 Min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10min
Ensalada de hongos y alga wakame
45 min