Urządzenia i Akcesoria
Pizza de Nápoles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
Masa
-
120 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
10 g de levadura prensada fresca
-
230 g de harina
Salsa base
-
1 jitomate maduro
-
10 g de aceite de oliva
-
1 pizca de sal
-
1 pizca de orégano seco
Cubierta
-
200 g de mozzarella
-
100 g de jitomate en rebanadas
-
albahaca fresca, al gusto
-
50 g de queso parmesano rebanado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
14 g
Kalorie
1549 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pizza Campesina
2h 10min
Pastel de chocolate
45min
Hot cakes
40min
Crepas
1h 15min
Volcán de chocolate
20min
Guacamole
10min
Crepas, receta básica
1h 20min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Hamburguesas del carrito
1h 20min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Bolillos caseros
1h 40min