
Urządzenia i Akcesoria
Torta de elote con rajas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 rebanadas
Składniki
-
40 g de arroz
Rajas
-
85 g de cebolla fileteada
-
2 chiles poblanos asados y cortados en juliana
-
30 g de aceite
-
1 cdita de sal fina
-
150 g de crema ácida
Torta de elote
-
300 g de granos de elote
-
50 g de leche
-
2 huevos
-
40 g de azúcar
-
2 cditas de polvo para hornear
-
1 cdita de sal fina
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
141 kcal /
595 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

¡MÉXICO ESTÁ DE FIESTA!
63 Przepisy
Meksyk
Meksyk