肉糜榨菜蛋汤/虾仁花菜/百叶包及菠菜

肉糜榨菜蛋汤/虾仁花菜/百叶包及菠菜

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    360 克
  • 芹菜 去除叶子洗净切小段
    50 克
  • 1020 克
  • 料酒
    50 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 切末
    2 根
  • 百叶 约60克
    1 张
  • 新鲜菠菜 洗净沥干
    200 克
  • 35 克
  • 榨菜 切丝,洗净沥干
    100 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 虾仁
    200 克
  • 花菜 切块
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 2 克
  • 打散
    2 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2895 mg
Białko 46.6 g
Kalorie 2350.7 kJ / 562.3 kcal
Tłuszcz 35.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...