Urządzenia i Akcesoria
肉糜榨菜蛋汤/虾仁花菜/百叶包及菠菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
猪肉肉糜360 克
-
芹菜 去除叶子洗净切小段50 克
-
水1020 克
-
料酒50 克
-
盐1 ¼ 茶匙
-
葱 切末2 根
-
百叶 约60克1 张
-
新鲜菠菜 洗净沥干200 克
-
油35 克
-
榨菜 切丝,洗净沥干100 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
虾仁200 克
-
花菜 切块250 克
-
生抽15 克
-
糖2 克
-
蛋 打散2 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2895 mg
Białko
46.6 g
Kalorie
2350.7 kJ /
562.3 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny