咖喱牛肉汤/红烧大排/清蒸带鱼及青菜

咖喱牛肉汤/红烧大排/清蒸带鱼及青菜

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉 切2×2厘米
    800 克
  • 料酒
    70 克
  • 根据个人口味调节
    2 茶匙
  • 1630 克
  • 3 片
  • 猪大排肉 切成1.5厘米厚度的片
    450 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 淀粉
    15 克
  • ½ 颗.
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 带鱼 切段
    300 克
  • 切丝
    2 片
  • 切段
    2 根
  • ¼ 茶匙
  • 青菜 一切四
    6 - 7 颗
  • 50 克
  • 洗净沥干
    60 克
  • 煎制用
    适量
  • 咖喱粉
    1 汤匙
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2033.9 mg
Białko 69.6 g
Kalorie 3153.8 kJ / 754.5 kcal
Tłuszcz 42.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...