Urządzenia i Akcesoria
咖喱牛肉汤/红烧大排/清蒸带鱼及青菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
牛腱肉 切2×2厘米800 克
-
料酒70 克
-
盐 根据个人口味调节2 茶匙
-
水1630 克
-
姜3 片
-
猪大排肉 切成1.5厘米厚度的片450 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
淀粉15 克
-
蛋½ 颗.
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
带鱼 切段300 克
-
姜 切丝2 片
-
葱 切段2 根
-
盐¼ 茶匙
-
青菜 一切四6 - 7 颗
-
油50 克
-
葱 洗净沥干60 克
-
油 煎制用适量
-
咖喱粉1 汤匙
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
糖20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2033.9 mg
Białko
69.6 g
Kalorie
3153.8 kJ /
754.5 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny