Urządzenia i Akcesoria
Vanille-mascarpone parfait
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
fijne suiker125 g
-
water35 g
-
eierdooiers4
-
vanillestokjes2
-
mascarpone250 g
-
room, 35% vet250 g
-
granaatappel enkel de pitten, als garnering1
-
braambessen als garnering75 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
8.5 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1536.4 kJ /
365.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30 min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Vanillesuiker
72 godz.
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Groenteflan
1 godz. 35 min
Chocolade salami
3 godz. 10 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min