Urządzenia i Akcesoria
Kerstman macarons
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
40 stuks
Składniki
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
6.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
276 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Paashaas macarons
Brak ocen
Glazuur
5 min
Lang rijzende pizza
Brak ocen
Soezendeeg
2 godz.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Skelethoofden
5 godz.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Banketbakkersroom
15 min