Urządzenia i Akcesoria
Kerstman macarons
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
40 stuks
Składniki
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
6.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
276 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 godz. 10 min
Carnaval maskers
1 godz. 45 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Napolitaanse cake
Brak ocen
Amandel Spritz-koekjes
1 godz.