Kerstman macarons

Kerstman macarons

4.0 2 rating
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
40 stuks

Składniki

Amandel en poedersuiker
  • amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
Om de mengbeker te reinigen
  • water
    300 g
  • azijn
    50 g
Italiaanse meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamertemperatuur (65 g)
    2
  • voedingskleurstof in pasta, rood
    ¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
  • frambozen
    75 g
  • suiker
    2 el
  • witte chocolade in stukken
    150 g
  • roomkaas
    100 g
Afwerking
  • fondant (suikerpasta) wit
    20 g
  • fondant (suikerpasta) geel of goud
    20 g
  • eetbare inkt stift zwart
    1

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 6.7 mg
Białko 1 g
Kalorie 276 kJ / 66 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...