Urządzenia i Akcesoria
Rabarber en gember gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glazen
Składniki
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Brak ocen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Vegan kaas dip
40 min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Cheesecake
1 godz. 30 min
Ananaspakketjes
1 godz.
Piña Colada sorbet
30 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.