Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (opcjonalnie)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Coconut Dream
10 min
Penne met tonijn
35 min
Risotto bolognese
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Alpengratin
50 min
Worst met erwtenrisotto
30 min