Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanille bourbon saus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portie
Składniki
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portie
Sód
2616.5 mg
Białko
3 g
Kalorie
7410 kJ /
1770 kcal
Tłuszcz
121.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
65.8 g
Węglowodany
141 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Haver horchata
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Suikerglazuur
Brak ocen
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Chocoladereep likeur
15 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min