Caramel vanille bourbon saus

Caramel vanille bourbon saus

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portie

Składniki

  • boter in stukken
    80 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    130 g
  • donkerbruine suiker
    50 g
  • fijne suiker
    50 g
  • ahornsiroop
    50 g
  • bourbon-whisky
    70 g
  • vanillepasta
    2 tl
  • fijn zeezout
    1 tl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 portie

Sód 2616.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 7410 kJ / 1770 kcal
Tłuszcz 121.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 65.8 g
Węglowodany 141 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...