Cebola recheada com abóbora e alecrim

Cebola recheada com abóbora e alecrim

4.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    80 g
  • dente de alho
    1
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    2 pés de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • cebolas inteiras, s/ casca (125 g cada aprox.)
    6
  • abóbora cortada em cubos (2-3 cm aprox.)
    250 g
  • água
    200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    2 pitadas de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 152.3 kcal / 637.3 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 0.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...