Cebola recheada com abóbora e alecrim
TM6 TM5

Cebola recheada com abóbora e alecrim

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
  • 1 dente de alho
  • 2 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 6 cebolas inteiras, s/ casca (125 g cada aprox.)
  • 250 g abóbora cortada em cubos (2-3 cm aprox.)
  • 200 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 2 pitadas de pimenta preta

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
637.3 kJ / 152.3 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
0.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy