
Urządzenia i Akcesoria
Calzone
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 unidades
Składniki
Massa
-
água210 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65270 g
-
sêmola de trigo70 g
-
sal1 c. chá de
Recheio
-
queijo mozarela100 g
-
azeite40 g
-
cebola100 g
-
polpa de tomate150 g
-
orégãos1 c. chá de
-
espinafres descongelados bem espremidos100 g
-
milho cozido escorrido100 g
-
cogumelos frescos laminados100 g
-
azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas50 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
ovos de codorniz4
-
Água q.b. p/ pincelar
-
Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
569.1 kcal /
2381.1 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
76.7 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
1628.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizaria Bimby®
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia