Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů čerstvého sádla
- 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach, na kostky (4x4 cm)
- 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
- sůl, dle chuti
- pepře, černého, mletého, dle chuti
- Tabasco, dle chuti
- 200 gramů vody
-
1
kostka masového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 130 gramů bílého vína
- 150 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí plátky na houbách
50 min
Roštěnky s bramborami
1h 20 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.