Vepřové maso s houbami na víně

Vepřové maso s houbami na víně

3.7 19 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porcí

Składniki

  • 1000 gramů mrkve na kousky
  • 300 gramů cibule napůl
  • 200 gramů čerstvého sádla
  • 1000 gramů vepřového masa, libového, bez šlach na kostky (4x4 cm)
  • 500 gramů čerstvých hub (např. lišek, žampiónů nebo hříbků), na kousky
  • sůl dle chuti
  • pepře, černého, mletého dle chuti
  • Tabasco dle chuti
  • 200 gramů vody
  • 1 kostka masového bujónu
    1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové
  • 130 gramů bílého vína
  • 150 gramů zakysané smetany

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 33 g
Kalorie 1324 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...