Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle cu hribi
1 Std.
Curry de legume indian
50 Min
Brioșă
5h
Glazură de zahăr
5 Min
Risotto cu Gorgonzola și ceapă caramelizată
Brak ocen
Spată rulată de miel, la cuptor
2h 30min
Sos de ciocolată (sirop)
20min
Ketchup cu curry
Brak ocen
Sos de roșii
40min
Supă cremă de sparanghel, cartofi și praz
30 min
Prăjitură răsturnată de turtă dulce cu pere
1 Std.
Ketchup
1h 15min