Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Înghețată de caramel sărat
14h
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55min
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Pas d’évaluation
Pește slab sous-vide
Pas d’évaluation
Ciocolată caldă cu brandy
15min
Cheesecake cu dovleac
6h 45min
Miel mediteraneean gătit lent
6h 45min
Cocktail ”White Russian”
5min
Dou sha bao (chifle cu pastă de fasole roșie)
Pas d’évaluation
Tom Yum cu crevete
25min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.