Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g coacăze negre, proaspete
- 300 g apă
- 320 - 360 g zahăr, greutatea egală a sucului
- 1 - 2 lingurițe zeamă de lămâie, după gust
-
apă, pentru servit
lub apă minerală carbogazoasă, pentru servit
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 5787 kJ / 1383 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 345 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuiburi de viespe cu șuncă și brânză
2h
Castraveți murați, dulci
48 Std. 20 Min
Pachețele de vară, cu sos de arahide
Brak ocen
Kiwi Sour
Brak ocen
Iaurt congelat cu matcha și mango
Brak ocen
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Brak ocen
Mantecados (Biscuiți andaluzieni cu unt)
2h
Brioșe cu unt de arahide și jeleu
45min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Chifteluțe de pui gătite lent, cu cartofi
2 Std. 10 Min
Orez pentru sushi
55 Min
Tort de ciocolată și nuci fără făină (fără gluten)
1 Std. 50 Min