Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g rubarbă, bucăți (2 cm)
- 720 g zahăr gelifiant 1:1
- 50 g zeamă de portocală
- 2 lingurițe apă de flori de portocal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1032.4 kJ / 246.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 60.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gem de portocale și curmale
40 min
Milkshake cu unt de arahide
Brak ocen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Brak ocen
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Brak ocen
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30 min
Gem de prune
55min
Gem de prune
50 min
Gem de afine
45 min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Brak ocen
Gem de fructe de pădure
30 min
Baton muesli fără grâu, nuci și lactate
1h 45min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 Std.