Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 南杏, 泡三小時或放入冰箱冷藏隔夜
- 1000 克 水
- 30 - 50 克 冰糖粉, 依個人喜好調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 534 kJ / 127 kcal
- Białko
- 1.375 g
- Węglowodany
- 28.979 g
- Tłuszcz
- 0.763 g
- Błonnik
- 0.125 g