Urządzenia i Akcesoria
蔓越莓柚香軟包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 個
Składniki
-
水 需多備一些撒水用135 克
-
糖25 克
-
柚子蜜80 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉 需多備一些撒粉用360 克
-
奶油25 克
-
蔓越莓乾70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
6.8 g
Kalorie
971 kJ /
232.3 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan