山葵牛肉紫苏小米饭便当

山葵牛肉紫苏小米饭便当

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 完整食谱

Składniki

  • 肥牛片 选择厚度超过2毫米的
    150 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 柚子醋
    10 克
  • 美乃滋
    40 克
  • 芥末酱 (山葵),根据个人口味调节
    5 克
  • 500 克
  • 提前水里浸泡1小时洗净沥干
    130 克
  • 小米 提前水里浸泡1小时洗净沥干
    70 克
  • 紫苏叶 切碎
    5 - 7 片

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 636.2 mg
Białko 39.9 g
Kalorie 5137 kJ / 1229 kcal
Tłuszcz 49.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 158.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...