Urządzenia i Akcesoria
山葵牛肉紫苏小米饭便当
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 完整食谱
Składniki
-
肥牛片 选择厚度超过2毫米的150 克
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
柚子醋10 克
-
美乃滋40 克
-
芥末酱 (山葵),根据个人口味调节5 克
-
水500 克
-
米 提前水里浸泡1小时洗净沥干130 克
-
小米 提前水里浸泡1小时洗净沥干70 克
-
紫苏叶 切碎5 - 7 片
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
636.2 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
5137 kJ /
1229 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
158.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食便当
10 Przepisów
Chiny
Chiny