Urządzenia i Akcesoria
豆豉排骨配红薯饭便当
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 人份
Składniki
-
猪肋排150 克
-
红薯 去皮,切2×2厘米块80 克
-
米 需提前浸泡1小时洗净沥干100 克
-
青菜 洗净6 颗
-
玉米淀粉1 茶匙
-
盐1 小撮
-
蚝油5 克
-
花生酱5 克
-
料酒5 克
-
糖5 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
姜 切丝1 片
-
豆豉15 克
-
油5 克
-
水600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
488.5 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
3854 kJ /
922 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
23.1 g
Węglowodany
114.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食便当
10 Przepisów
Chiny
Chiny