Urządzenia i Akcesoria
Cebolla fermentada TM6
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 porción
Składniki
-
500 g de cebolla morada en rebanadas (aprox. 1 mm)
-
10 g de sal rosa del himalaya10 g de sal marina
-
250 g de agua
-
30 g de jugo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CONSERVAS
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Nieve de nopal con limón
5 min
Pizzadillas
45 min
Limonada negra
144 godz.
Bagels rosas con ensalada de pollo, aguacate y verduras
1 godz. 30 min
Ribeye con costra de café y tostones de papas
1 godz. 10 min
Smoothie verde (Black Diamond)
10 min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 min
Pastel de crepas con salmón marinado
1 godz. 10 min
Sándwiches de ensalada de pollo
50 min
Ensalada de col Texana
15 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Agua de jamaica
20 min