Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de pescado blanco limpio sin piel fresco
lub 250 g de pescado blanco limpio sin piel congelado (previamente descongelado) - 40 g de queso cremoso
- 40 g de leche
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza (blanco o integral)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Para empanar
- 2 huevos batidos
- 200 g de pan rallado
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 138.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de pollo
20 Min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Hamburguesa de pollo con quinoa y chía
45 min
Hamburguesa de pescado empanado
30 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Bastones de merluza
30 min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 min
Hamburguesas de pollo con puré de patatas
40 min
Nuggets de pollo al horno
1 Std.
Hamburguesas de pavo con batata
1 Std.
Fritos de pollo, zanahoria y calabacín
35 Min