Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 220 g de yogur natural
- 30 g de zumo de limón
- 15 g de levadura química en polvo
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 936 kJ / 223 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 107.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30 min
Cookies con pepitas de chocolate (sin lactosa, sin huevo)
35min
Bizcocho de plátano vegano
1h 10min
Cookies de chocolate y plátano
1h 30 min
Bizcocho de vainilla
1u.
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1h 10min
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Bizcocho básico
40min
Brownie con nueces
1h 30 min