Urządzenia i Akcesoria
Glutenfri pasta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
lupinmel (se tips)150 g
-
maisstivelse70 g
-
xanthan gum1 ½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
salt2 ts
-
egg2
-
vann pluss ekstra til koking60 g
-
maisstivelse til dryssing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
613.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Makaronigrateng med flaskegresskar
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation