Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
cooking apples peeled, cored, cut in eighths400 g
-
unsalted butter2 tsp
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
elderflower cordial2 tsp
-
fresh lemon thyme whole sprigs2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
vanilla ice cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
441 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Brak ocen
Crab Briks
35 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min