Urządzenia i Akcesoria
Bolognese sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
celery trimmed and cut into pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)1
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
pork mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
beef mince (coarsely minced - see Tips)250 g
-
fresh bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
red wine50 g
-
tomato paste100 - 150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, for serving (optional)1 sprig
-
Parmesan cheese grated, for serving (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
512.8 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2500 kJ /
597.5 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef ragu
1h 25min
Chicken pesto pasta
30min