Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g piept de vită, tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5hod. 15min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2 Std. 20 Min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Brak ocen
Friptură aromată de miel
29h 50 min
Ciocolată caldă Inca
40 min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Pește gras sous-vide
1h 5 min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45 min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15 min
Ruladă de porc
1hod. 30min
Crevete cu paste și mazăre
40 min
Sorbet de fructe congelate
5 min