Piept de vită sous-vide

Piept de vită sous-vide

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 porții

Składniki

  • piept de vită tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
    600 - 800 g
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 79 mg
Białko 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...