Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de chocolate (64% cacao)
- 290 g de mantequilla, en trozos
- 350 g de azúcar
- 4 - 5 huevos, (201 g)
- 190 g de harina
Ganache glucosado
- 340 g de crema
- 130 g de glucosa
- 330 g de chocolate (64% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1667.7 kJ / 398.6 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 31 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajores Argentinos
1h 10min
Helado de crema
1h 10min
Cheesecake de chocolate blanco
16h
Alfajores
1h 30min
Masa sablé
10min
Galletas bicolor
50min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Cake pops
2h 15min
Merenguitos
1 Std. 20 Min
Brownies
50min
Brownies a la Mexicana
40min