Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de chocolate (64% cacao)
- 290 g de mantequilla, en trozos
- 350 g de azúcar
- 4 - 5 huevos, (201 g)
- 190 g de harina
Ganache glucosado
- 340 g de crema
- 130 g de glucosa
- 330 g de chocolate (64% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1667.7 kJ / 398.6 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 31 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Pâte sucrée
55min
Magdalenas
1h 20min
Donas de encanto
2h
Masa sablé
10min
Masa sablé
10min
Bombón helado de chocolate
5h
Donas de chocolate
50min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15min
Brownies
50min
Bollos de papa
1h 20min
Pizza de Nápoles
1h