Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.2 mg
Białko
10 g
Kalorie
790.8 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Stuffed tomatoes
50 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min